Jídelní lístek
+420 558 672 506
+420 601 394 530
+420 601 394 530
PŘEDKRM |
||
100 g | Škvarky na dřevěném prkénku s cibulkou a hořčicí podávané s rozpečeným česnekovým chlebem | A 1,3,10 |
100 g | Grilovaný hermelín s cibulkou a slaninou, salátkem a rozpečenou česnekovou bagetou | A 1,3,7 |
POLÉVKA JE GRUNT |
||
0,33 l | Sváteční vývar /silný hovězí vývar s domácími nudlemi, masem a kořenovou zeleninou/ | A 1,3,9 |
0,33 l | Paskovská kyselice /hustá polévka s uzeným masem, bramborami a smetanou/ | A 1,7 |
0,33 l | Slezská česnekačka /se šunkou, sýrem, ztraceným vejcem a praženým chlebem / | A 3,7,9 |
0,33 l | Domácí bramboračka s houbami | A 1,7,9 |
0,33 l | Polévka dle denní nabídky z menu | A 1,3,7,9 |
SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE |
||
200 g | Vepřová krkovice konfitovaná v rozmarýnovém sádle, servírovaná s jihočeskou lepenicí |
A 12 |
200 g | Svíčková na smetaně s brusinkami a šlehačkou a variací knedlíků | A 1,7,9 |
200 g | Hovězí karabáček s houbovou omáčkou a karotkovým pyré karabáček připravovaný 40 hodin v sous-vide |
A 1,7, |
200 g | Houbové ragú z lesních hříbků s kuřecími šiškami a bramborami | A 1,3,7 |
ČERSTVÉ RYBY dle aktuální nabídky |
||
Z GRILU NA PRKNO |
||
VEPŘOVÉ MASO ze zámeckého chlívku |
||
200 g | Rychtářová cmunda vepřová pečeně a uzené z naší udírny servírované se zelím a bramborákem. |
A 1,3,7 |
250 g | Vepřová flákota mistra kováře steak z vepřové krkovice, pečený na grilu, ochucený bylinkovým máslem, zdobený cibulovými kroužky Doporučená příloha: selské brambory |
A 1,7 |
250 g | Tajemství šibenice vepřová játra na roštu zdobená cibulovými kroužky a anglickou slaninou |
A 1 |
200 g | Krčmářské řízečky smažené řízečky z kuřecího a vepřového masa, zdobené brusinkou šlehačkou Vhodná příloha: šťouchaný brambor s cibulkou a anglickou slaninou |
A 1,3,7 |
180 g | Vepřová panenka na pepřové omáčce s kapkou koňaku | A 1,7 |
180 g | Vepřová panenka na smetanovém ragú z lesních hříbků | A 1,7 |
150 g | Rendlík plný fazolí, chléb uzené z naší udírny, červené fazole zastřiknuté smetanou, zdobené cibulovými kroužky |
A 1,7 |
KUŘECÍ A KRŮTÍ DOBROTY |
||
200 g | Kuře Filipa Ignáce rytíře z Hrochu vykostěné kuře s čerstvou grilovanou zeleninou a bramborami |
A 7 |
200 g | Kuřecí nudličky hraběte Františka Josefa kuřecí nudličky se šunkou v nivovosmetanové omáčce |
A 1,7 |
200 g | Krůtí jatýrka na cibulce ochucené majoránkou zdobené anglickou slaninou | A 1 |
200 g | Kuřecí medailonky zapečené tvarůžky ve smetanové omáčce | A 1,7 |
200 g | Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem DOPORUČUJEME se šťouchanými bramborami s cibulkou a anglickou slaninou |
A 1,3,7 |
BEZMASÁ JÍDLA |
||
100 g | Smažený sýr eidam |
A 1,3,7 |
150 g | Smažený sýrový mix eidam, hermelín, niva |
A 1,3,7 |
250 g | Grilovaná čerstvá zelenina zapečená sýrovým bešamelem | A 7 |
DOMÁCÍ HALUŠKY |
||
300 g | Brynzové halušky se špekem | A 1,3,7 |
300 g | Halušky se zelím a uzeným masem | A 1,3,7 |
300 g | Halušky v sýrovorokforové omáčce | A 1,3,7 |
300 g | Halušky se zelím a pečeným vepřovým masem | A 1,3,7 |
300 g | Halušky s houbami a smetanou | A 1,3,7 |
300 g | Halušky s anglickou slaninou a vejci | A 1,3,7 |
A 1,3,7 | ||
SALÁTY |
||
PŘÍLOHY |
||
200 g | Selské brambory brambory opékané na sádle s česnekem, cibulkou, majoránkou a mořskou solí |
|
200 g | Šťouchané brambory s restovanou cibulí a anglickou slaninou | |
200 g | Vařené brambory maštěné máslem a ochucené petrželkou | |
200 g | Jihočeská lepenice šťouchané brambory s restovanou cibulí, anglickou slaninou, zelím, ochucené kmínem a česnekem |
|
200 g | Hranolky | |
200 g | Krokety | |
200 g | Bramborový placek | |
200 g | Zámecké dukátky | |
50 g | Tatarská omáčka | |
50 g | Ďábelská omáčka | |
50 g | Kečup | |
1 ks | Chléb nebo pečivo | |
1 ks | Topinka s česnekem | |
50 g | Kyselý okurek | |
120 g | Obloha | |
MOUČNÍK |
||
CHUŤOVKY K PIVU A VÍNU |
||